08.09.2013 01:05
для всіх
166
    
  1 | 2  
 © Весняна

[Brd]

Візьми до рук пензель, пташко.З приємною шорсткою структурою.

Щоб ворсинки близько - близько були одна біля одної.

Як [ви]. Блакитнооке диво твоє. І ти. 

Візьми до рук пензель-долю [фатум] і намалюй свою [вашу] казку, на яку тебе надихнуть його блакитні очі з краплинками безхмарного неба. 

Пензель не той? Можливо, ти просто забула, що творити найлегше на даху будинків - мрій? У кришталевій кімнаті сподівань, де помітне дивне мерехтіння світла ліхтаря, а кожна краплинка прозорої зливи вдивляється у твій силует? А точніше - душу, яка плаче щиро - навзрид від емоцій, або ж навпаки, - від цілковитої емоційної безсилості?

Візьми до рук пензель, пташко.

Заплющ очі. 

Ти чуєш шум прибою? 

То його очі шепочуть. 

Тобі. 

Про [вас]. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.09.2013 12:59  Ірина Затинейко-Михалевич 

а мені подобається і Ваша мова і Ваш стиль викладу думок...гарно!!!!

 08.09.2013 11:05  Марієчка Коваль 

пропав сій комент... короч, бажаю вам написання творів із роздумами; ці всякі бонди абсенти не особливо кому треба.думаю і вам, якщо хочете писати глибші речі. така моя думка. розвивайте інші свої сторони. бо вбачається лише самолюбування. міні Божевільня сподобалась. Гарно пишете.

 05.09.2013 13:10  Недрукована => © 

Помилки трохи заважають читати..

 05.09.2013 00:40  Суворий => © 

Прохання розставити "пробіли" після "ком" та "крапок", де їх немає...